News Flash:

Struguri murati - Cand ai voie sa desigilezi primul borcan, din momentul conservarii lor?

22 August 2017
1767 Vizualizari | 0 Comentarii
Strugurii murati se potrivesc langa branzeturi vechi, pe un platou de aperitive. Ii poti servi si in locul maslinei dintr-un cocktail martini.

Ingrediente:

450 g struguri rosii
2 bete scortisoara
1 frunza dafin
3 bucati anason stelat
1/2 lingurita piper sichuan (boabe)
2 lingurite coriandru
6 bucatele ghimbir (nu mai groase de 0.5cm)
240 ml apa
200 g zahar brun
250 ml otet de mere

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele, in afara strugurilor, intr-o oala. Pune pe foc mic si lasa sa se incalzeasca pana cand zaharul se dizolva.
Pune strugurii intr-un bol si toarna lichidul caldut peste ei. Lasa totul deoparte pana cand se raceste. Pune amestecul in borcane cu capac si pastreaza-le la frigider cel putin o luna inainte sa deschizi borcanul.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branzeturi vechi cocktail martini struguri rosii coriandru ghimbir
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 37 queries | Mysql time :0.031051 (s)