News Flash:

Struguri inveliti in branza Roquefort

27 Mai 2014
963 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g struguri albi fara samburi
100 g struguri rosii fara samburi
150 g de migdale
90 g de branza Roquefort
230 g de crema de branza
1 1/2 lingura de smantana lichida

Mod de preparare:

Coace migdalele timp de 5-10 minute in cuptorul preincalzit la 190 de grade, pana cand se rumenesc. Zdrobeste-le si pune-le deoparte. Amesteca crema de branza, branza Roquefort si smantana lichida. Inveleste strugurii in acest amestec, astfel incat sa fie acoperiti pe toate partile. Rostogoleste-i prin migdalele pisate.
Strugurii inveliti in branza Roquefort se servesc reci, la aperitiv. Merg de minune cu un vin spumant frantuzesc demisec.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete struguri struguri branza aperitive branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2278 viz    0 com
4307 viz    0 com
1071 viz    0 com
1018 viz    0 com
1199 viz    0 com
1112 viz    0 com
1199 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021152 (s)