News Flash:

Strudel de mere cu migdale

11 Iunie 2014
885 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 g mere
12 foi de foietaj
3 linguri miere
1 lingura fulgi migdale
4 linguri ulei + extra pentru uns
75 g zahar
75 g merisoare uscate
50 g migdale macinate
200 g merisoare congelate
coaja rasa de la 1 portocala

Mod de preparare:

Incinge cuptorul al 190C (170C daca e cu ventilatie). Curata si feliaza subtire merele. Amesteca-le cu merisoarele, migdalele macinate si zaharul.
Amesteca 4 linguri de ulei cu coaja de portocala. Desfa foietajul si aseaza-l pe un prosop umed ca sa previi uscarea lui pe masura ce lucrezi.
Aseaza trei foi de foietaj una langa alta cu latura mare suprapunandu-se. Unge-le cu uleiul cu portocala. Adauga inca un strat din 3 foi si unge-le. Continua pana cand termini foietajul.

Intinde umplutura cu mere pe foietaj, pe lungime, pana la 3cm de capete. Impacheteaza marginile (pe latime) peste umplutura. Impacheteaza apoi pe lungime. Unge cu ulei simplu.
Pune strudelul pe o tava de copt, tapetata cu hartie de copt unsa cu ulei. Presara fulgii de migdale si coace timp de 35-40 minute. Incalzeste putin mierea, trasfera strudelul din tava pe un platou si taie-l in felii. Serveste-l picurat cu miere calda.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete strudel strudel mere strudel migdale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1349 viz    0 com
3157 viz    0 com
860 viz    0 com
770 viz    0 com
813 viz    0 com
2056 viz    0 com
1372 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022158 (s)