News Flash:

Strudel cu vanilie si fructe de padure

27 Septembrie 2013
2002 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pungi de foi de foietaj
1 ou
110 g zahar pudra
300 g fructe de padure
crema de vanilie
zahar pudra

Mod de preparare:

Taie foile de foietaj in triunghiuri si unge-le cu ou si pune-le intr-o tava unsa in prealabil cu unt. Da-le la cuptor pentru 15-20 de minute, pana cand devin aurii. Intre timp, combina zaharul cu 60 ml de apa si lasa-le sa fiarba la foc mediu 5 minute. Pune triunghiurile pe o farfurie si umple-le cu crema calda de vanilie si fructe de padure si asaza peste ele un alt triunghi.
Strudelul cu fructe de padure si crema se serveste la temperatura camerei, presarat cu zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029647 (s)