News Flash:

Strudel cu mere - Aluat pufos, cu o umplutura cremoasa de mere

4 Ianuarie 2017
9368 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri de faina
2 foi de aluat pufos
2-3 mere mari (mai acrisoare)
4 linguri de zahar
1/2 de lingurita de scortisoara
1 ou + 1 lingurita de apa
2 linguri de pesmet
o jumatate de pahar de nuci tocate
3 linguri de zahar brun

Mod de preparare:

1. Incalzeste cuptorul la 190 de grade.
2. Curata merele, scoate miezul si taie-le cubulete.
3. Pune-le intr-un castron si amesteca-le cu scortisoara, faina, zahar brun si 2 linguri zahar obisnuit, faina. Lasa totul deoparte in jur de 20 de minute.
4. Intr-un bol separat amesteca nucile, cele doua tipuri de zahar si pesmetul.
5. Intinde o foaie de aluat, pune amestecul de nuci, intinde uniform si acopera cu amestecul cu mere.
6. Ruleaza aluatul, apoi indoaie marginile ruletelor.
7. Pune ruladele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
8. Unge ruladele cu un ou batut cu putina apa si baga-le in cuptor.
9. Coace ruladele timp de 40-45 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

strudel mere aluat strudel reteta strudel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015197 (s)