News Flash:

Strudel cu mere

27 Ianuarie 2012
2187 Vizualizari | 0 Comentarii
Strudel cu mere
Ingrediente:

un pachet aluat de foetaj
3 mere
unt cat o nuca
30 g  migdale
2 linguri de zahar
o lingura rom fara alcool
un ou
scortisoara
2 linguri gem de caise
stafide (optional)
   
Mod de preparare:

Curatam merele si le taiem cuburele micute micute, adaugam cele doua linguri cu zahar, untul, mandorlele taiate feliute subtiri, scortisoara, eu am pus si romul pentru ca era cu alcool... le punem la foc mic pentru citeva minute, adica pina scade sucul lasat merele cu zaharintindem aluatul de foetaj si-l ungem cu gemul de caise, adaugam umplutura iar in cazul meu, incepem sa impletim , nu prea mi-a iesit impletitura ca am gresit cind am taiat pasta. Ungem cu ou si punem zahar granule, daca avem, daca nu se poate pune zahar pudra dupa ce o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca. Bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 30 de minute. A iesit foarte gustoasa, doar ca tura viitoare, in loc de mandorle voi pune nuca macinata.
Strudel cu mere pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere unt migdale zahar scortisoara stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1386 viz    0 com
3047 viz    0 com
2122 viz    0 com
2503 viz    0 com
2409 viz    0 com
3638 viz    0 com
5285 viz    0 com
1189 viz    0 com
2419 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029019 (s)