News Flash:

Strudel cu frisca si capsuni

24 Iulie 2013
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 foi de foitaj
250 g frisca
2 linguri de zahar pudra
120 g capsuni

Mod de preparare:

Taie cele doua foi in dreptunghiuri egale si pune-le la copt, la foc mediu, pentru 18 minute. Intr-un bol mai mare amesteca frisca cu zaharul pudra pana cand obtii o spuma pufoasa. Intinde apoi acest amestec peste foile de foietaj. Taie capsunile pe jumatate si asaza-le usor peste amestecul de frisca. Continua aceasta operatiune pana cand obtii un strudel din trei straturi.
Strudelul cu capsuni si frisca se serveste rece, presarat cu zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra capsuni spuma pufoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1429 viz    0 com
3358 viz    0 com
1321 viz    0 com
1415 viz    0 com
1546 viz    0 com
1330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024184 (s)