News Flash:

Strudel cu ciuperci

18 Februarie 2016
3224 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri unt + 150 gr topit
cca 900 gr ciuperci tocate marunt
2 catei de usturoi zdrobiti
1 praz mai mare, tocat marunt
50 ml vin alb
100 gr smantana
2 linguri patrunjel proaspat tocat
piper
sare
12 foi de aluat phyllo
4 linguri parmezan dat pe razatoare

Mod de preparare:

1. Soteaza prazul si ciupercile in cele 2 linguri de unt.
2. Cand prazul devine moale, pune vinul, usturoiul si smantana.
3. Dupa cateva minute, timp in care majoritatea lichidului se evapora, incorporeaza patrunjelul si potriveste de sare si piper. Amesteca si ia de pe foc. Compozitia trebuie sa se raceasca de tot.
4. Intinde cateva o foaie de aluat phyllo pe masa si unge-o cu putin unt.
5. Pune pe ea 2-3 linguri din compozitia pregatita, apoi presara branza. Ruleaza, sigiland marignile.
6. Procedeaza astfel cu toate foile de aluat.
7. Pune toate strudelele intr-o tava tapetata cu hartie pergament.
8. Unge-le cu inca putin unt si baga-le in cuptor pentru 18-22 de minute. Lasa-le cateva minute sa se raceasca, inainte de a le felia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

strudel ciuperci strudel branza aluat strudel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1870 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020564 (s)