News Flash:

Stroganoff de pui cu paprika afumata

6 Aprilie 2012
4588 Vizualizari | 0 Comentarii
Stroganoff de pui cu paprika afumata
Ingrediente:

1 piept de pui fara piele
2-3 lingurite paprika afumata
2 ardei grasi
1 cana ciuperci
1 ceapa
1/2 cana supa de legume
1/4 cana vin alb
1 lingurite patrunjel tocat
3 linguri smantana
o mana de mazare tanara
ulei de masline
piper
sare


Mod de preparare:

Taie ceapa pestisori, ardeii fasii iar ciupercile feliute. Taie puiul fasii si condimenteaza-l cu sare, piper si paprika afumata din belsug. Incalzeste putin ulei de masline si soteaza fasiile pana se rumenesc usor pe ambele parti. Scoate-le apoi din tigaie si lasa-le sa se odihneasca.
In aceeasi tigaie în care ai preparat puiul, soteaza ceapa, ardeii si ciupercile pana se înmoaie usor. Adauga vin, lasa sosul sa scada la jumatate si racaie cu lingura bucatile caramelizate de pui de pe peretii tigaii, apoi supa si mazarea, daca folosesti.
Dupa ce sosul a scazut, stinge focul si adauga smantana si patrunjelul tocat. Serveste cu orez, spätzle sau simplu.
   
sursa reteta si fotografie: Stroganoff de pui cu paprika afumata
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paprika afumata ardei grasi ciuperci ceapa vin alb patrunjel smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013717 (s)