News Flash:

Stridii cu vin si ghimbir

30 Octombrie 2013
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 fire de ceapa verde
1/4 ceasca sos de soia
1/4 ceasca otet de vin de orez
doua lingurite ulei de susan
doua lingurite ghimbir ras
sare de mare
24 de stridii proaspete fara cochilie
1 ardei iute rosu

Mod de preparare:

Taie ceapa verde marunt si pune-o intr-un castron cu apa si gheata aproximativ 10 minute. Combina sosul de soia, otetul de vin de orez, uleiul de susan si ghimbirul intr-un castron mic, apoi asezoneaza compozitia cu sare de mare. Aranjeaza stridiile pe un platou mare, stropeste-le cu sos si decoreaza-le cu ceapa si ardei iute.
Stridiile asiatice se servesc imediat ce au fost preparate, alaturi de un pahar cu vin rosu.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013450 (s)