News Flash:

Stii de ce trebuie sa cufunzi pestele in apa rece? Pare banal, dar acest truc iti poate salva viata!

27 Septembrie 2016
4720 Vizualizari | 0 Comentarii
Uite cateva sfaturi de gatit care iti vor fi de folos data viitoare cand vei intra in bucatarie:
1. Pune un varf de cutit de cafea solubila in sosul pentru carne. Va avea gust mai bun.

2. Pune un varf de cutit de sare in lapte, ca sa se inacreasca mai greu.

3. Pune pestele cumparata in apa rece. Daca se lasa la fund, inseamna ca e proaspat si poate fi consumat. Daca insa se ridica, nu e bun pentru consum. Astfel vei evita aparitia problemelor de sanatate.

4. Stropeste cu niste otet pestele si lasa-l asa 3-4 minute. Se va curata mai usor dupa aceea.

5. Clateste cu apa rece oala in care fierbi laptele, apoi unge marginile ei cu unt. Astfel, laptele nu se va arde si nici nu se va revarsa.

6. Carnea inabusita va fi mai moale si se va termina de gatit mai repede daca pui 1-2 linguri de otet in timpul inabusirii.

7. Pune putina apa minerala in omleta ca sa o faci mai pufoasa.

8. Stropeste orezul cu putin suc de grapefruit. Dupa aceea, pilaful va avea gust mult mai bun.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019757 (s)