News Flash:

Stii de ce trebuie ca aluatul de clatite sa fie fierbinte atunci cand pregatesti acest desert? 7 reguli simple pentru clatite subtiri si crocante

4 Ianuarie 2017
6076 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Uite ce trebuie sa faci pentru a prepara clatite subtiri si crocante:

1. Lichidul trebuie sa fie fierbinte, pentru a imbunatati adezivitatea fainei.
2. Ca sa fie frumoase si gustoase, trebuie sa lasam faina cernuta sa stea putin.

3. Sarea si zaharul le punem in conformitate cu reteta. Daca e prea mult zahar, aluatul se intareste.
4. Daca vom dizolva faina in apa sarata, nu se vor mai forma bulgarasi de faina.

5. In tigaie trebuie presata putina sare, apoi stearsa. Abia dupa aceea se pune ulei.
6. Pentru a reincalzi clatitele, le acoperim cu o folie si punem in cuptorul preincalzit la 140 grade la nivelul superior timp de 10-15 minute.
7. Pentru a le da prospetime clatitelor ramase de pe o zi pe alta, presara putin zahar pe ele, impatureste-le in patru, pune-le intr-o tava unsa cu putin unt si baga-le in cuptor, pentru 4-5 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

clatite crocante reteta clatite sfaturi clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1947 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026145 (s)