News Flash:

Stii de ce ar trebui sa pui lapte in omleta? Este trucul bucatarilor profesionisti

4 Iunie 2019
2925 Vizualizari | 0 Comentarii

De ce sa pui lapte in omleta. Trucul bucatarilor profesionisti. Pentru a prepara o supa de taitei delicioasa nu folositi doar piept de pui. Fierbeti puiul in intregime, pentru a da gust, si pastrati in supa numai pieptul, pe care il taiati in bucati mici, scrie adevarul.ro.

Cand vine vorba de tocanita din carne de vita, omiterea procesului de usoara prajire a carnii inainte de adaugarea legumelor si condimentelor este un lucru gresit. De aici vine gustul intens. Adaugarea laptelui in oul batut inainte de a fi preparat in tigaie poate duce la uscarea si arderea acestuia. Amestecati ouale fara condimente, inainte de a le pune in tigaie.

Se indeparteaza de la sursa de caldura chiar inainte de a fi gatite in totalitate, fiind momentul potrivit pentru a adauga condimente, lapte sau chiar smantana pentru o consistenta mai cremoasa.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

trucuri omleta lapte omleta omleta pufoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020481 (s)