News Flash:

Stii cum se fac "gogoselele de aur"? Uite reteta detaliata si de ce se numesc asa

20 Septembrie 2016
6367 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr branza de vaci
cateva linguri de faina
1 ou
3 linguri zahar
zahar praf
un varf de cutit de bicarbonat de sodiu
ulei vegetal
1 lingurita otet

Mod de preparare:

1. Amesteca branza cu zaharul si ouale.
2. Stinge bicarbonatul in putin otet, apoi pune peste branza. Omogenizeaza.
3. Adauga faina. Omogenizeaza.
4. Incinge uleiul.
5. Iata cate 1-2 linguri din compozitie, modeleaza-le intre palme si pune la prajit.
6. Gogosile sunt gata cand prind o culoare rumena. Serveste-le cu zahar pudra.
Li se spune "gogoselele de aur" pentru ca, la final, cand sunt gata, sunt foarte rumene.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar otet zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025889 (s)