News Flash:

Stii ce se intampla daca presari bicarbonat de sodiu peste carnea cruda? Nici prin cap nu mi-ar fi trecut... Efectul este incredibil!

17 August 2016
24503 Vizualizari | 0 Comentarii
Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucatarie, la fel ca sarea si piperul. Putini stiu, insa, ce efecte are atunci când este aplicat pe o bucata de carne.

Maseaza bucata de carne cruda cu bicarbonatul de sodiu, apoi las-o la frigider 3-5 ore. La final, se curata bine. Folosind acest TRUC, vei obtine o carne mult mai frageda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne frageda bicarbonat carne trucuri culinare sfaturi culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019230 (s)