News Flash:

Stii ce bune sunt la gust? Am gasit reteta intr-o carte de bucate si am testat-o. Diseara iar le fac - Gogosele cu branza si oua

19 Iunie 2017
25818 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

200 ml lapte
3 oua
30g unt
100 g faina
150 g cascaval

Mod de preparare:

Punem laptele la fiert impreuna cu untul. Cand incepe sa fiarba stingem focul si punem toata faina. Amestecam rapid pana aluatul se desprinde de oala. Adaugam branza si amestecam. Lasam sa se raceasca putin si cand amestecul este caldut adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.
Punem cu lingurita in tava tapetata cu hartie de copt , gramajoare de marimea unei nuci mai mari. Daca aveti un cornet pentru prajituri ar fi si mai bine.
Coacem la foc potrivit aprox. 10 minute, pana se rumenesc deasupra. Lasam sa se raceasca si apoi le mancam.
Reteta o am dintr-o carte de bucate cu preparate din oua.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte faina cascaval oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1954 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020993 (s)