News Flash:

Stii care sunt diferentele intre un vin ieftin si unul foarte scump?

12 Septembrie 2012
1659 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Piata de vinuri a explodat in ultimii ani, iar producatorii din Franta au profitat de prestigiu si au marit preturile foarte mult. In acelasi timp, exista si mii de sortimente de vinuri foarte ieftine, potrivi foodstory. Care sunt diferentele dintre ele? Chiar exista, sau sunt doar de pret?
Care este diferenta dintre un vin de 10 lei si unul de 1.500 de dolari?


De cele mai multe ori, diferenta consta doar in... numele vinului, spune George M. Taber pentru Huffington Post, specialist si autor de patru carti despre vin.

Fiecare producator isi ridica preturile si le motiveaza prin faptul ca strugurii sunt cultivati pe o bucata de pamant magica, in conditii perfecte. Adevarul este insa ca un vin bun poate fi obtinut oriunde in lume. Vinurile din Franta nu mai sunt singurele de calitate.

Acum, in fiecare colt al globului, mai putin in Polul Nord si Polul Sud, se cultiva struguri. Fiecare stat din SUA produce vin. Chiar si California este un nume care incepe sa prinda teren in domeniul viticol.

Conteaza foarte mult cum sunt vandute si unde. Un vin romanesc de la supermarket, de exemplu, poate sa fie vandut in restaurantele de lux la un pret de 10 ori mai mare. Cu alte cuvinte, aceeasi calitate, la preturi foarte diferite.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

producator vin romanesc retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034060 (s)