News Flash:

Stiai ca...

11 Ianuarie 2012
4299 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de cartofi
1. ... pentru a nu mai lacrima atunci cand tai ceapa, e bine sa o speli dupa ce o cureti de coaja, iar apoi sa o lasi in jur de 10 minute in apa?

2. ... poti fragezi carne de vita daca o ungi bine cu unt si condimente, dupa care o invelesti in folie de aluminiu si o bati bine, bine?

3. ... ingredientele principale pentru prajituri trebuie duse in bucatarie cu doua ore inainte de a te apuca de gatit?

4. ... in piure se pune numai lapte fiert fierbinte?

5. ... e bine sa intepi cu furculita foaia de placinta pentru a se coace mai bine?
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029461 (s)