News Flash:

Stiai ca...

4 Ianuarie 2012
1405 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
sos
1. ... supa va fi clara daca in apa in care fierbe carnea se pune o ceapa intreaga, careia nu i se taie codita pentru a nu se desface? Cand ea a fiert, poate fi scoasa din oala, chiar daca nu e gata carnea?

2. ... pentru a nu se arde sosurile, vasul in care le pregatesti trebuie sa aiba peretii grosi? In plus, daca e suficient de larg iti va fi mai usor sa amesteci cu lingura, iar continutul va scade mai repede?

3. ... ca sucul de rosii intareste carnea sau legumele daca e pus de la inceput? Pentru a evita acest lucru, pune sucul de rosii cand legumele sau carnea sunt aproape fierte?

4. ... poti pune in loc de vin alb in sos 2 bucatele de zahar dizolvate in putin otet de vin?

5. ... poti gravi fierberea carnii daca in oala pui o lingura de zeama de lamaie sau de otet?

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa carnea sosurile vin alb carnii otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028473 (s)