News Flash:

Stiai ca...

4 Ianuarie 2012
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
sos
1. ... supa va fi clara daca in apa in care fierbe carnea se pune o ceapa intreaga, careia nu i se taie codita pentru a nu se desface? Cand ea a fiert, poate fi scoasa din oala, chiar daca nu e gata carnea?

2. ... pentru a nu se arde sosurile, vasul in care le pregatesti trebuie sa aiba peretii grosi? In plus, daca e suficient de larg iti va fi mai usor sa amesteci cu lingura, iar continutul va scade mai repede?

3. ... ca sucul de rosii intareste carnea sau legumele daca e pus de la inceput? Pentru a evita acest lucru, pune sucul de rosii cand legumele sau carnea sunt aproape fierte?

4. ... poti pune in loc de vin alb in sos 2 bucatele de zahar dizolvate in putin otet de vin?

5. ... poti gravi fierberea carnii daca in oala pui o lingura de zeama de lamaie sau de otet?

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa carnea sosurile vin alb carnii otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013110 (s)