News Flash:

Stelute de Craciun

8 Ianuarie 2013
2495 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
100 g unt rece
un ou
50 g zahar praf
un varf de lingura de scortisoara
un praf de sare

Glazura:

cateva picaturi de suc de lamaie
120 g zahar praf

Mod de preparare:


Punem in mixer sau robot, faina si untul rece taiat bucatele si mixam pana obtinem o compozitie sfaramicioasa. Adaugam apoi zaharul praf, scortisoara, oul si sarea, mixind repede pina se incorporeaza bine toate ingredientele. Dam forma de mingiuta aluatului si-l punem in frigider invelit in folie transparenta, timp de 30 de minute, sau formam biscuitii apoi ii punem in tava pe hartie de copt si-i bagam in frigider tot pentru 30 de minute. Infierbantam cuptorul la 175 de grade si-i lasam timp de 12-15 minute, depinde foarte mult de cuptor.

Glazura:

Am decorat biscuitii cu glasa alba, apoi in jumatate de cantitate am pus colorant ros, am pus bombonele, stelute, tot ce aveam prin dulapior si am decorat biscuitii.

Stelute de Craciun recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt rece zahar praf glazura mixer robot compozitie sfaramicioasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

13338 viz    0 com
5219 viz    0 com
13356 viz    0 com
9978 viz    0 com
3484 viz    0 com
1688 viz    0 com
2366 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022645 (s)