News Flash:

Steak cu salsa de tomate

18 Octombrie 2011
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
Steak cu salsa de tomate
Ingrediente: 8 steak-uri mici de vita o lingurita de rozmarin uscat o lingurita cimbru uscat uleiul de masline pentru prajit piper proaspat macinat sare Pentru salsa: 1 legatura ceapa verde 100 g ceapa frantuzeasca 3 catei de usturoi 100 g pulpa de tomate 500 g rosii 100 g ketchup de chili 50 ml ulei de masline o priza de piper Cayenne piper proaspat macinat sare 1 lingurita zahar fire de rozmarin Mod de preparare: Carnea se spala sub jet de apa, se sterge cu un servet ca sa se usuce si se freacao cu cimbru si rozmarin. Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie si se prajesc steak-urile. Dupa aceea se scot, si se condimenteaza cu sare si piper si se pastreazae calde. Intre timp se curata ceapa frantuzeasca si usturoiul, se maruntesc si se calesc in grasimea ramasa. Ceapa verde se curata, se spala, se taie felii si se pune la calit peste usturoi. Rosiile se decojesc, se taie cubulete, se pun peste ceapa si se calesc. Se adauga pulpa de rosii, ketchup-ul de chili si uleiul de masline. Dupa ce se amesteca se lasa sa dea intr-un clocot. Se asezoneaza cu piper, piper de Cayenne, sare si zahar. Steak-urile se aranjeaza cu salsa pe farfurii, iar pentru decor se folosesc fire de rozmarin. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


bucataria internationala almette piper cayenne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2271 viz    0 com
2742 viz    0 com
944 viz    0 com
1938 viz    0 com
1561 viz    0 com
3523 viz    0 com
1855 viz    0 com
1039 viz    0 com
915 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019297 (s)