News Flash:

Spuma racoroasa de zmeura

4 Iulie 2017
420 Vizualizari | 0 Comentarii
Trebuie sa recunosti ca aceasta reteta este foarte simpla si ca poti face rapid un desert apetisant, fara sa folosesti gelatina sau alt gen de intaritori. Toate ingredientele sunt naturale, asa ca ai un motiv in plus sa incerci reteta noastra.

Ingrediente:

2 albusuri de la oua proaspete
500 g zmeura
500 g zahar tos
1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare:

Cureti fructele de impuritati si le alegi pe cele mai frumoase, le pui intr-o sita si le treci printr-un jet de apa rece, apoi le lasi sa se scurga bine.
Le pui intr-un castron, presari 250 g de zahar peste ele si le lasi 1-2 ore, ca sa se dizolve zaharul si sa se inmoaie fructele.
Mixezi albusurile pana devin o spuma tare, adaugi restul de zahar si zeama de lamaie, apoi le bati in continuare pana se intaresc din nou, pana se tin de paletele mixerului. Încorporezi apoi zmeura cu tot cu siropul pe care si l-au lasat fructele si mixezi la viteza mare, pana se intareste din nou spuma. Cand e tare ca sa o poti taia cu cutitul, o servesti in pahare si decorezi dupa imaginatie.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

desert apetisant albusuri zmeura spuma
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015891 (s)