News Flash:

Spuma din marmelada de caise

10 Mai 2011
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Spuma din marmelada de caise
Ingrediente: 3 albusuri 150 g marmelada de caise 150 g zahar tos 20 ml zeama de lamaie sau rom Preparare: Intr-un castron, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul tos, zeama de lamaie sau romul si marmelada de caise, batandu-le in continuare pe un vas cu apa clocotita, cu telul in forma de para, cca 10 minute, ca si bezelele, pana cand se intaresc bine (sa nu cada de pe tel). Spuma se poate pune in pahare cu sau fara picior, sau in farfurii de compot si se servesc reci.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lamaie zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1333 viz    0 com
2726 viz    0 com
1592 viz    0 com
2775 viz    0 com
6085 viz    0 com
1428 viz    0 com
3708 viz    0 com
1571 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019832 (s)