News Flash:

Spuma din marmelada de caise

10 Mai 2011
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
Spuma din marmelada de caise
Ingrediente: 3 albusuri 150 g marmelada de caise 150 g zahar tos 20 ml zeama de lamaie sau rom Preparare: Intr-un castron, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul tos, zeama de lamaie sau romul si marmelada de caise, batandu-le in continuare pe un vas cu apa clocotita, cu telul in forma de para, cca 10 minute, ca si bezelele, pana cand se intaresc bine (sa nu cada de pe tel). Spuma se poate pune in pahare cu sau fara picior, sau in farfurii de compot si se servesc reci.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lamaie zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1361 viz    0 com
2769 viz    0 com
1644 viz    0 com
2875 viz    0 com
6138 viz    0 com
1480 viz    0 com
3738 viz    0 com
1611 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013663 (s)