News Flash:

Spuma de visine

19 Iunie 2012
2444 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 kg visine
4 linguri de zahar pudra (sau mai mult, depinde de cat de coapte sunt fructele)
4 albusuri

 Mod de preparare:


Se spala visinele, li se scot samburii, iar apoi se paseaza cu o furculita. Dupa aceea se lasa deoparte si se bat spuma albusurile (ouale sa fie de la temperatura camerei, nu de la frigider direct, se pot taia!). Se adauga treptat zahar. In momentul in care compozitia nu se mai rastoarna pui si visinele si mai bati putin. Daca vrei poti sa le bati cu albusurile de la inceput, cum vrei tu.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

visine zahar pudra albusuri furculita frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1450 viz    0 com
4229 viz    0 com
4377 viz    0 com
5390 viz    0 com
3494 viz    0 com
2852 viz    0 com
5606 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029366 (s)