News Flash:

Spuma de visine

19 Iunie 2012
2542 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 kg visine
4 linguri de zahar pudra (sau mai mult, depinde de cat de coapte sunt fructele)
4 albusuri

 Mod de preparare:


Se spala visinele, li se scot samburii, iar apoi se paseaza cu o furculita. Dupa aceea se lasa deoparte si se bat spuma albusurile (ouale sa fie de la temperatura camerei, nu de la frigider direct, se pot taia!). Se adauga treptat zahar. In momentul in care compozitia nu se mai rastoarna pui si visinele si mai bati putin. Daca vrei poti sa le bati cu albusurile de la inceput, cum vrei tu.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

visine zahar pudra albusuri furculita frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1491 viz    0 com
4276 viz    0 com
4426 viz    0 com
5477 viz    0 com
3538 viz    0 com
2894 viz    0 com
5702 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034691 (s)