News Flash:

Spuma de mere cu scortisoara

15 Noiembrie 2013
2051 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4 mere coapte
1 ceasca de zahar
2 albusuri
putina scortisoara

Mod de preparare:

Merele se pun la copt intr-o tava cu doua linguri de apa. Dupa ce s-au inmuiat, se scot si se trec printr-o sita, iar pasta obtinuta se amesteca cu zaharul si scortisoara. Albusurile se bat spuma si se amesteca apoi cu pasta de mere. Se asaza compozitia in boluri si se da la frigider. Se serveste rece.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1855 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033372 (s)