News Flash:

Spuma de fructe de padure cu frisca

11 Decembrie 2013
2566 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g fructe de padure (eventual congelate)
5 linguri zahar pudra
400 ml lapte
1 lingura gris
200 ml frisca batuta

Mod de preparare:

Laptele se fierbe cu zaharul si se toarna grisul in ploaie. Se fierbe 5 minute, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Fructele de padure trecute prin sita se adauga in aceasta compozitie impreuna cu frisca batuta. Se amesteca usor si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1906 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029831 (s)