News Flash:

Spuma de capsuni cu branza

27 Mai 2012
2144 Vizualizari | 0 Comentarii
Spuma de branza cu capsuni si rubarba
Ingrediente:

200 gr cas
250 gr capsuni
zahar pudra vanilat dupa gust
dulceata de rubarba
50 gr iaurt activia cu musli
fulgi crocanti de cereale cu miere

Mod de preparare:

Dulceata de rubarba am obtinut-o din 4 tije, taiate marunt si puse cu zahar dupa gust la fiert. Capsunile se taie marunt si se mixeaza. Casul, zaharul si iaurtul se mixeaza separat, apoi se adauga capsunile si dulceata de rubarba. Se pastreaza cateva linguri de capsuni mixate si rubarba pentru decor. Se aseaza crema de branza in pahare, apoi un strat de cereale si deasupra capsuni mixate amestecate cu dulceata de rubarba, iar in mijloc o lingura de crema de branza.
Spuma de capsuni cu branza si rubarba a la Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas capsuni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2620 viz    0 com
2037 viz    0 com
2937 viz    1 com
1981 viz    0 com
1734 viz    0 com
1575 viz    0 com
4300 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028123 (s)