News Flash:

Spuma de branza proaspata

18 Mai 2011
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
Spuma de branza proaspata
Ingrediente: 2 cutii de 250 de ml de iaurt gras de 20% o cutie de smantana lichida sare piper ierburi aromate in functie de preferinte Mod de preparare: Se pune intr-o strecuratoare iaurtul la stors pentru 5 minute, timp in care  mixam smantana lichida pana ia consistenta de frisca adaugand de la inceput doar putina sare. Amestecam incet cu o spatula de lemn iaurtul strecurat cu frisca si adaugam sare si piper dupa gust si ierburile sau legumele maruntite.  Pentru a da o nota mai aspectuoasa punem spuma de branza  in pahare transparente cu picior  si decoram cu rondele de masline negre si patrunjel. Eu am servit acest aperitiv acompaniat de cateva frigarui facute pe scobitoare din telemea de capra, cubulete de jambon, masline fara sambure, ardei rosu si o bruschetta preparata cu paine prajita stropita cu ulei de masline, peste care am presarat putina telemea de capra data pe razatoare si am decorat tot cu masline negre.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere smantana jambon placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1205 viz    0 com
1710 viz    0 com
2641 viz    0 com
2795 viz    0 com
1292 viz    0 com
2189 viz    0 com
1458 viz    0 com
1294 viz    0 com
1388 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014183 (s)