News Flash:

Spuma de branza proaspata

18 Mai 2011
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
Spuma de branza proaspata
Ingrediente: 2 cutii de 250 de ml de iaurt gras de 20% o cutie de smantana lichida sare piper ierburi aromate in functie de preferinte Mod de preparare: Se pune intr-o strecuratoare iaurtul la stors pentru 5 minute, timp in care  mixam smantana lichida pana ia consistenta de frisca adaugand de la inceput doar putina sare. Amestecam incet cu o spatula de lemn iaurtul strecurat cu frisca si adaugam sare si piper dupa gust si ierburile sau legumele maruntite.  Pentru a da o nota mai aspectuoasa punem spuma de branza  in pahare transparente cu picior  si decoram cu rondele de masline negre si patrunjel. Eu am servit acest aperitiv acompaniat de cateva frigarui facute pe scobitoare din telemea de capra, cubulete de jambon, masline fara sambure, ardei rosu si o bruschetta preparata cu paine prajita stropita cu ulei de masline, peste care am presarat putina telemea de capra data pe razatoare si am decorat tot cu masline negre.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mere smantana jambon placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1151 viz    0 com
1662 viz    0 com
2538 viz    0 com
2698 viz    0 com
1240 viz    0 com
2108 viz    0 com
1396 viz    0 com
1229 viz    0 com
1330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016994 (s)