News Flash:

Spuma de avocado cu cacao

3 Februarie 2012
2120 Vizualizari | 0 Comentarii
Spuma de avocado cu cacao
Ingrediente:

2 avocado
6 linguri sirop de artar (sau miere)
4 linguri cacao
putina esenta de vanilie
un praf de sare
2 linguri pasta de susan sau unt de cocos

Mod de preparare:

Mai intai, avocado se curata de coaja si de samburi si se taie in jumatate. Apoi se pun in blender cu restul ingredientelor si se mixeaza bine. Pasta se pune in cani si se dau la frigider pentru aproximativ 60 de minute.
Din cantitatile de mai sus rezulta 2-3 cesti.
Spuma de avocado cu cacao pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

avocado miere cacao sare coaja samburi blender pasta frigider
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035099 (s)