News Flash:

Spuma de ananas sau banane

10 Mai 2011
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
Spuma de ananas sau banane
Ingrediente: 3 albusuri 450 g zahar tos 450 g ananas sau banane o lingura zeama de lamaie sau rom 2-3 picaturi culoare vegetala oranj (facultativ) Preparare: Bananele sau ananasul se curata de coaja si se cantaresc (150 g banane sau ananas si 150 g zahar tos pentru un albus); se presara cu jumatate din cantitatea de zahar si zeama de lamaie sau romul si spuma se bate in continuare, pina cand se intareste din nou. Apoi, se adauga fructele macerate cu zaharul si se bat cu telul sau cu mixerul, pana cand se intareste spuma (nu mai cade de pe tel, cind acesta se ridica). Spuma se pune in pahare cu sau fara picior si se serveste rece de la frigider, dupa dorinta, ornata cu frisca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

citrice nuci zahar pudra lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1049 viz    0 com
1388 viz    0 com
2803 viz    0 com
1684 viz    0 com
2916 viz    0 com
6201 viz    0 com
1539 viz    0 com
3771 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019554 (s)