News Flash:

Spirale cu gem

29 Aprilie 2014
1968 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250g branza de vaci
300g gem acrisor mai tare
2 oua
100ml ulei
100g zahar pudra
400g faina
1 plic praf de copt

Mod de preparare:

Branza, uleiul, zaharul, ouale si un varf cutit sare se mixeaza intr-un bol inalt pana se omogenizeaza bine. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si se framanta un aluat usor elastic (5-10 minute). Se intinde pe planseta tapetata cu faina o foaie de aprox 1cm.
Se unge cu gem, se ruleaza usor si apoi se taie rondele de aprox 1-1,5 cm ( se taie putin mai greu, apasati lama cutitului pe aluat, apoi dati forma rotunda cand le puneti in tava). Se coc in cuptorul incins la 200gC timp de 15-20 min.
Se servesc pudrate cu zahar.

Spirale cu gem recomandate de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri prajituri gem retete gem retete spirale spirale gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028967 (s)