News Flash:

Spirale cu ciuperci si vin

15 Iunie 2011
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
Spirale cu ciuperci si vin
Ingrediente: 400 gr paste spirale 300 gr ciuperci din conserva 1 felie cascaval afumat 2 linguri de smantana 3 fire ceapa verde 1 cana vin alb demidulce 1 lingura sos de rosii sare piper verde boia usturoi Mod de preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei, apoi se scurg intr-o sita mare. Ceapa si usturoiul se taie marunt si impreuna cu ciupercile, vinul alb, sare, piper, boia si sos de rosii se tin in tigaie pe foc aproximativ 8-10 minute, cat sa scada sosul. Se amesteca sosul cu pastele spirala fierte si deasupra se presara smantana si cascaval afumat, ras. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://femeilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

malai grisat punci paste fettuccini
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1180 viz    0 com
2264 viz    0 com
3879 viz    0 com
5392 viz    0 com
1048 viz    0 com
1009 viz    0 com
948 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020639 (s)