News Flash:

Spirale cu ciuperci

11 Iulie 2011
1383 Vizualizari | 0 Comentarii
Spirale cu ciuperci
Ingrediente: ciuperci paste kaiser frisca lichida neindulcita 2 galbenusuri sare Mod de preparare: Se spala ciupercile si se taie cubulete,se pune in cratita la calit cu putina margarina kaiserul apoi ciupercile si dupa ce sau calit bine se pune un sos facut din frisca lichida care se bate bine cu cele doua galbenusuri de oua,se sareaza dupa gust si se mai lasa putin pe aragaz pana se ingroasa sosul,pastele se fierb in apa cu putina sare dupa indicatiile de pe pachet,dupa ce au fiert se scurg de apa si se pun in sosul obtinut,se pot servi si cu cascaval razuit si se pot orna cu patrunjel uscat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci untura paste fusili galbenus margarina rama
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1003 viz    0 com
3282 viz    0 com
1142 viz    0 com
1012 viz    0 com
1057 viz    0 com
954 viz    0 com
1494 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022155 (s)