News Flash:

Spirale cu bem si branza

27 Februarie 2013
1478 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g branza de vaci
300 g gem acrisor mai tare
2 oua
100 ml ulei
100 g zahar pudra
400 g faina
1 plic praf de copt

Mod de preparare:

Branza, uleiul, zaharul, ouale si un varf cutit sare se mixeaza intr-un bol inalt pana se omogenizeaza bine. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si se framanta un aluat usor elastic ( 5-10 min). Se intinde pe planseta tapetata cu faina o foaie de aprox 1 cm. Se unge cu gem, se ruleaza usor si apoi se taie rondele de aprox 1-1,5 cm ( se taie putin mai greu, apasati lama cutitului pe aluat, apoi dati forma rotunda cand le puneti in tava). Se coc in cuptorul incins la 200gC timp de 15-20 min.
Se servesc pudrate cu zahar.

Sfat: se pot umple si cu crema de ciocolata sau nuca amestecata cu zahar.

Spirale cu gem recomandate de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gem acrisor oua ulei zahar pudra faina bol inalt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4227 viz    0 com
1565 viz    0 com
2009 viz    0 com
4559 viz    0 com
1422 viz    0 com
4398 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024712 (s)