News Flash:

Spata de miel in foitaj

13 Aprilie 2011
1484 Vizualizari | 0 Comentarii
Spata de miel in foitaj
Ingrediente: 1 spata de miel, 400 g aluat foitaj, 1 ou, 25 g unt, 2 linguri ulei, sare, piper, tarhom, cimbru Mod de preparare: Se incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune sare si piper. Se intinde o foaie din aluat de foitaj (poate fi cumparat din comert) si se infasoara in ea bucata de carne. Se lipesc capetele si se pune in tava. Se unge cu galbenus si se introduce la cuptor pentru 25 minute. Mod de servire: Se serveste cu garnitura de legume natur.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfacla rosie friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2356 viz    0 com
3092 viz    0 com
2251 viz    0 com
1355 viz    0 com
2643 viz    0 com
3674 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013447 (s)