News Flash:

Sparanghel rumenit la cuptor

24 Iunie 2011
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
Sparanghel rumenit la cuptor
Ingrediente: o legatura de sparanghel verde cascaval ras 2 oua sare piper o rosie Mod de preparare: Se spala foarte bine sparanghelul si se rupe partea de jos. Se opareste intr-o oala cu apa sarata, vreo 3 minute. Se scurge bine se pune pe o farfurie. Apoi se bat ouale si se adauga cascavalul ras, sare, piper. Se da sparanghelul prin acest amestec, dupa care firele de sparanghel se pun intr-o tava unsa si se baga in cuptor, la rumenit. Ca decor se poate folosi o rosie. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive fasole pastai cascaval marinata piper oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11012 viz    0 com
1282 viz    0 com
1177 viz    1 com
1165 viz    0 com
2322 viz    0 com
5786 viz    0 com
1054 viz    0 com
1051 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022675 (s)