News Flash:

Sparanghel rumenit la cuptor

24 Iunie 2011
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
Sparanghel rumenit la cuptor
Ingrediente: o legatura de sparanghel verde cascaval ras 2 oua sare piper o rosie Mod de preparare: Se spala foarte bine sparanghelul si se rupe partea de jos. Se opareste intr-o oala cu apa sarata, vreo 3 minute. Se scurge bine se pune pe o farfurie. Apoi se bat ouale si se adauga cascavalul ras, sare, piper. Se da sparanghelul prin acest amestec, dupa care firele de sparanghel se pun intr-o tava unsa si se baga in cuptor, la rumenit. Ca decor se poate folosi o rosie. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive fasole pastai cascaval marinata piper oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10914 viz    0 com
1232 viz    0 com
1130 viz    1 com
1120 viz    0 com
2256 viz    0 com
5728 viz    0 com
1003 viz    0 com
1009 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022811 (s)