News Flash:

Sparanghel la gratar cu lamaie si parmezan

11 Aprilie 2017
3598 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g sparanghel
2 linguri de ulei de masline
1-2 linguri zeama de lamaie
sare
piper
1/2 cana de parmezan ras

Mod de preparare:

Asezoneaza bine tijele de sparanghel cu zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper. Adauga peste ele si parmezanul ras, apoi pune-le pe gratarul incins 3-7 minute, intorcandu-le din cand in cand, pentru a se face pe toate partile. Serveste garnitura de sparanghel calda, cu parmezan ras pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sparanghel
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014413 (s)