News Flash:

Sparanghel la cuptor cu sunca si branza

27 Aprilie 2016
1384 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 gr sparanghel verde
400 gr file de piept de pui
30 ml de ulei de masline
foarte putina sare
foarte putin piper alb
1 varf de cutit de chimen
1 varf de cutit usturoi pudra
6 felii de branza
6 felii de sunca

Mod de preparare:

1. Curata, spala si fierbe sparanghelul in apa sarata (cam 5 minute).
2. Potriveste carnea pe ambele parti de sare, piper, chimen si usturoi pudra.
3. Prajeste carnea in ulei incins, apoi transfer-o intr-o farfurie in care ai pus cateva prosoape absorbante de bucatarie.
4. Pune pe fiecare file de pui cate 3-4 bucatele de sparanghel, acopera branza si sunca si transfera intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
5. Baga tava in cuptorul incins la 220 de grade Celsius, pentru vreo 5-8 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sparanghel cuptor retete sparanghel sparanghel sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012930 (s)