News Flash:

Sparanghel cu usturoi la cuptor

6 Mai 2014
3031 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

650g sparanghel
1/4 lingurita piper
1/4 lingurita sare
2 linguri ulei de masline
2 catei usturoi feliati subtire

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 230C. Curata sparanghelul si indeparteaza partile lemnoase. Pune sparanghelul impreuna cu usturoiul feliat intr-o tava de copt, amesteca-le cu uleiul de masline si condimenteaza cu sare si piper.
Coace legumele 10-15 minute pana cand se inmoaie usor. Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sparanghel sparanghel usturoi sparanghel cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015801 (s)