News Flash:

Sparanghel cu parmezan si salota

4 Iunie 2014
1439 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

36 buc. sparanghel
45 g parmezan
1 salota (hasma) tocata
160 ml ulei de masline
3 linguri otet din vin rosu
piper
sare

Mod de preparare:

Curata sparanghelul si imparte-l in trei legaturi pe care sa le prinzi cu o sfoara.  Pune la fiert apa cu sare si scufunda legaturile de sparanghel in apa care clocoteste. Gateste sparanghelul timp de 5 minute, astfel incat acesta sa ramana ferm. Scoate sparanghelul si clateste-l imediat cu apa rece pentru a opri procesul de gatire.
Pregateste o vinegreta cu salota tocata, condimentata cu sare si piper, otetul si uleiul de masilne.

Taie felii foarte subtiri din parmezan, folosind un curatator de legume. Reincalzeste putin sparanghelul in apa fierbinte. Imparte-l in 6 portii, toarna peste el vinegreta si apoi presara fasiile de parmezan, sare si piper.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2190 viz    0 com
1569 viz    0 com
2041 viz    1 com
1193 viz    0 com
1536 viz    1 com
1368 viz    0 com
1958 viz    0 com
1353 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013291 (s)