News Flash:

Sparanghel alb la cuptor

21 Mai 2014
1341 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o legatura de sparanghel alb
sunca presata sau kaiser (dupa preferinte)
200 gr iaurt grecesc
6 linguri lapte
50 gr cascaval
1 lingurita mustar dulce (cu miere)
1 ou
2 oua fierte (tari)
20 gr unt

Mod de preparare:

Sparanghelul se curata bine, se spala si se fierbe cca 15 min. Iaurtul, mustarul, laptele,oul, cascavalul, sarea si piperul se amesteca bine si se toarna peste sparanghelul fiert, asezat intr-o tava unsa cu unt. Deasupra de presara bucati mici de unt. Se da la cuptor, incins in prealabil, cca 30 min.
Dupa ce a-ti scos din cuptor, se razuie oul si se presara peste sparanghel. Optional, se serveste alaturi de sunca presata prajita sau kaiser prajit.

Sparanghel alb la cuptor recomandat de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri retete sparanghel retete rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1916 viz    0 com
1305 viz    0 com
2338 viz    0 com
1315 viz    0 com
1160 viz    0 com
1489 viz    0 com
1066 viz    1 com
2202 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1851 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023096 (s)