News Flash:

Spanac la cuptor cu cascaval si unt

21 August 2013
1744 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg spanac
50 g unt
100 g cascaval
sare

Mod de preparare:

Se curata si se spala spanacul, apoi se opareste cu apa clocotita si putina sare. Se scurge de apa si se amesteca cu unt si cu cascavalul ras. Se unge o tava cu unt si se pune spanacul, dupa care se introduce la cuptor pentru 15 minute la foc potrivit. Dupa ce se scoate din cuptor, se mai presara putin cascaval ras deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac cascaval sare apa clocotita foc potrivit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1268 viz    0 com
2322 viz    0 com
2176 viz    0 com
1578 viz    0 com
2214 viz    0 com
1980 viz    0 com
1175 viz    2 com
1248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1898 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019930 (s)