News Flash:

Spanac in sos bechamel

27 Aprilie 2011
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
Spanac in sos bechamel
Ingrediente: - 300gr spanac proaspat - 250ml lapte - 3 linguri de faina - 2-3 linguri de ulei (sa se acopere cratita in care facem spanacul) - 8 catei de usturoi (dinti) - sare, piper dupa gust Mod de preparare: Frunzele de spanac se spala si se pun la fiert pentru 15-20min (pana cand sunt moi). Se scot pe o strecuratoare sa se scurga de apa apoi le tocam cu un tocator de lemn sau cu cutitul. Punem uleiul intr-o cratita. Usturoiul curatat il taiem feliute sau il zdrobim (depinde cum va e mai usor). Ii rumenim putin in ulei. Luam de pe foc. Scoatem apoi usturoiul. Adaugam cele 3 linguri de faina si amestecam sa se omogenizeze cu uleiul. Adaugam putin lapte cat sa se ingroase, cca 50ml si punem pe foc din nou, turnam restul de lapte putin cate putin, ca la budinca, amestecand mereu. Dupa ce s-a ingrosat punem sare, piper, spanacul si mai lasam sa dea cateva clocote. Se serveste cald cu oua ochiuri sau carne la gratar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac garnituri tarhon cartofi natur
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012804 (s)