News Flash:

Spanac gratinat

1 Aprilie 2011
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
spanac gratinat
Ingrediente: - 0,6 kg spanac - 4 catei de usturoi - 2 cepe tocate - 250 g telemea rasa - nucsoara - sare, piper - 2 cutii de rosii decojite, cubulete - busuioc (de preferinta verde) - cascaval - 120 g sunca sau bacon Mod de preparare: - caliti ceapa si 2 catei de usturoi in putin unt, adaugati spanacul si branza telemea si gatiti 2 minute, amestecand continuu. Inchideti focul si asezonati cu piper si nucsoara. - amestecati rosiile cu piper, 2 catei de usturoi si frunze de busuic tocate, dati un clocot. - taiati sunca felii subtiri si rumeniti-o intr-o tigaie antiaderenta, fara nici un adaos de ulei. - intr-un vas termorezistent, uns cu unt, asezati spanacul, apoi rosiile, sunca si la sfarsit acoperiti cu cascaval ras, sau felii, in asa fel incat sa acoperiti toata compozitia. Dati la cuptorul incalzit la foc mediu spre mare, ca la orice gratin. - cand cascavalul s-a rumenit si s-a topit, e gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac usturoi bacon rosii bruschete cascaval carnati caju
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024167 (s)