News Flash:

Spanac cu telemea si maioneza

20 Ianuarie 2012
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
Spanac cu telemea si maioneza
Ingrediente:

1 kg spanac
100 ml smantana
300 g maioneza light
100 g branza telemea
sare

Mod de preparare:


Spanacul spalat si curatat se fierbe 20 minute in 250 ml apa clocotita impreuna cu ½ lingurita de sare, apoi se pune in strecuratoare pana se raceste. Se rastoarna pe planseta si se taie in felii de 2 cm. Maioneza se amesteca cu spanacul si cu branza telemea rasa, avand grija sa nu se sareze maioneza, daca branza este sarata (numai dupa ce se amesteca).

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac smantana maioneza light branza telemea sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2730 viz    0 com
1203 viz    1 com
2182 viz    0 com
2392 viz    0 com
1553 viz    0 com
1258 viz    0 com
6338 viz    0 com
1891 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012312 (s)