News Flash:

Spanac cu telemea

18 Aprilie 2011
983 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Spanac cu telemea
Ingrediente: 500 gr spanac 300 gr telemea dulce (nesarata; sau tofu pentru post) 2 cuisoare 1 bucata scortisoara (2 cm) 1/2 pastaie cardamom 1 ardei iute uscat 2 lingurite pasta de ghimbir si usturoi 2 catei usturoi 2 linguri bune pasta de ceapa 1 lingurita rasa chimion (cumin) 1 lingurita cu varf coriandru macinat 1/2 lingurita turmenic 100 ml passata 3 linguri ulei sare Preparare: 1. Curatam si spalam spanacul. Il punem intr-o oala cu apa care fierbe si lasam sa fiarba timp de 1-2 minute. Il scoatem cu o paleta intr-un blender/robotel (lasati si putina apa pe el, nu-l scurgeti prea tare) si mixam pana devine pasta. 2. Preparam masala: punem cuisoarele, scortisoara, bobitele din pastaia de cardamom si ardeiul iute (cu sau fara seminte) intr-un mojar si pisam pana devin pulbere. 3. Incingem uleiul, adaugam masala si calim cateva secunde. Adaugam pasta de ghimbir-usturoi si cateii de usturoi striviti si calim 30 secunde. 4. Adaugam pasta de ceapa, condimentele (cumin, coriandru, turmenic) si passata. Amestecam totul si lasam la calit timp de 3 minute. 5. Adaugam spanacul pasat, 100 ml din apa in care a fiert si sare dupa gust. Fierbem cu capac la foc mediu timp de 30 minute. Verificati daca scade prea repede si mai picurati putina apa daca e necesar. 6. Stingem focul si adaugam in mancare telemeaua cuburi. Lasam sa stea 5 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

spanac bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014413 (s)