News Flash:

Spanac cu sos de lamaie

1 Aprilie 2011
1624 Vizualizari | 0 Comentarii
Spanac cu sos de lamaie
Ingrediente: - 1 kg spanac, - 8 catei de usturoi, - 3-4 linguri ulei, - 2 buc ceapa, - 2 linguri faina, - 1 lamaie, - sare, - piper. Mod de preparare: Spanacul se curata de codite si se spala bine frunzele, una cate una. Cateii de usturoi se taie in doua. Punem uleiul la incins intr-o cratita un pic mai inalta, calim usturoiul cateva secunde si adaugam tot spanacul. Amestecam bine pana se inmoaie tot, dupa care lasam la foc mic pentru 10 minute. Intre timp facem sosul. Calim ceapa tocata marunt, adaugam faina si stingem cu 3 cani cu apa. Lasam sa dea cateva clocote dupa care adaugam zeama de la lamaie si condimentam sosul cu sare si piper. Acest sos se adauga peste spanac si se amesteca bine. Se poate servi cu mamaliguta si ornam cu lamaie si patrunjel verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentatie sanatoasa spanac ciorba usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1328 viz    0 com
6421 viz    0 com
4980 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013127 (s)