News Flash:

Spanac cu oua si carnati

4 Mai 2011
6371 Vizualizari | 0 Comentarii
Spanac cu oua si carnati
Ingrediente: - 1 punga de 500 g cu spanac congelat; - 1 l lapte; - 80-100 ml ulei; - 3 linguri faina; - 4 catei de usturoi; - sare; - 6 carnati; - 3 oua. Mod de preparare: Intr-o cratita punem uleiul sa se incalzeasca, adaugam faina pe care o rumenim foarte usor dupa care adaugam spanacul decongelat. Amestecam energic si stingem cu laptele rece. Aducem spanacul la fierbere amestecand continuu sa nu se prinda pe fundul vasului, adaugam sare dupa gust si usturoiul zdrobit. Mai lasam sa fiarba un clocot si oprim focul. Prajim in ulei carnatii, cu ouale facem trei ochiuri si servim mancarea calda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac alimentatie sanatoasa oua aluat lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014208 (s)