News Flash:

Spanac cu orez

10 Iunie 2011
1805 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Spanac cu orez
Ingrediente: 700 g spanac 2 cepe o lingura de margarina Rama pentru gatit 200g orez 2 catei de usturoi sare piper Mod de preparare: Se spala bine spanacul, se scurge si se taie fasi subtiri. La fel procedam si cu cele 2 cepe, o punem intr-o cratita sau tigaie cu margarina, apoi adaugam spanacul crud. Acoperim cu capac dupa ce l-am condimentat si sarat dupa gust. In cele 10-15 minute cat fierbe spanacul, punem si orezul la fiert pentru 10-15 minute (numai jumatate din timpul lui de fiert). Punem orezul scurs de apa (dupa cele 15 minute) peste spanac si lasam sa fiarba in continuare pana face legatura si se imprietenesc bine. Punem usturoiul tocat, zdrobit sau pisat, potrivim de sare daca mai este nevoie. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

spanac pepene rosu usturoi delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4528 viz    0 com
1602 viz    0 com
1045 viz    0 com
994 viz    0 com
3646 viz    0 com
1858 viz    0 com
1033 viz    0 com
952 viz    0 com
1164 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021475 (s)