News Flash:

Spanac cu orez

10 Iunie 2011
1869 Vizualizari | 0 Comentarii
Spanac cu orez
Ingrediente: 700 g spanac 2 cepe o lingura de margarina Rama pentru gatit 200g orez 2 catei de usturoi sare piper Mod de preparare: Se spala bine spanacul, se scurge si se taie fasi subtiri. La fel procedam si cu cele 2 cepe, o punem intr-o cratita sau tigaie cu margarina, apoi adaugam spanacul crud. Acoperim cu capac dupa ce l-am condimentat si sarat dupa gust. In cele 10-15 minute cat fierbe spanacul, punem si orezul la fiert pentru 10-15 minute (numai jumatate din timpul lui de fiert). Punem orezul scurs de apa (dupa cele 15 minute) peste spanac si lasam sa fiarba in continuare pana face legatura si se imprietenesc bine. Punem usturoiul tocat, zdrobit sau pisat, potrivim de sare daca mai este nevoie. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac pepene rosu usturoi delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5012 viz    0 com
1739 viz    0 com
1108 viz    0 com
1063 viz    0 com
3794 viz    0 com
1956 viz    0 com
1098 viz    0 com
1058 viz    0 com
1236 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019854 (s)