News Flash:

Spanac cu ciocanele de pui si pasta de tomate

17 Septembrie 2013
1547 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg spanac
10 buc. ciocanele de pui
2 cepe
100 g pasta de tomate
sare
piper dupa gust
2 linguri ulei

Mod de preparare:

Ceapa o curatam, o spalam si o calim in uleiul incins. Adaugam ciocanelele de pui, pasta de tomate, sare si piper dupa gust. Spanacul il curatam, il spalam si punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert il adaugam in tigaia cu ceapa si carnea cu putina zeama din aceea in care a fiert. Mai lasam pe foc pana scade, amestecam bine.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1655 viz    0 com
4067 viz    1 com
5483 viz    0 com
1938 viz    0 com
5141 viz    0 com
2582 viz    0 com
3544 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019695 (s)